Om oss

Crowe Tönnerviks har funnits i Malmö i drygt 25 år. Tillsammans är vi cirka 20 medarbetare, varav sex auktoriserade revisorer och ett flertal auktoriserade redovisningskonsulter.

Crowe Tönnerviks i Malmö

På Crowe Tönnerviks i Malmö gör vi ingen skillnad på stor eller liten. Vi är ett företag uppbyggt på lokala kundrelationer och trots att vi har möjlighet att arbeta över hela landet tappar vi aldrig fokus på den lokala marknaden. Vi är en decentraliserad organisation där alla våra kompetenta medarbetare har eget kundansvar. Det leder till nära relationer och en regelbunden kontakt med våra kunder, vilket i sin tur är grundläggande för ett bra samarbete. Vår främsta styrka är att vi finns där våra klienter finns, om det så är geografiskt eller digitalt. Tack vare moderna arbetsverktyg och ett digitaliserat tjänsteutbud har vi möjlighet att erbjuda våra tjänster över hela Sverige och även utanför landets gränser. Trots detta ligger vårt hjärta i Malmö och Skåne – en stad och region i ständig förändring.

Med drygt 20 anställda eftersträvar vi en nära relation med våra kunder och håller alltid dörren öppen för nya möten. Vill du läsa mer om våra kompetensområden hittar du det under fliken: Vårt tjänsteutbud. Tack för att du tog dig tid och kom ihåg att du alltid kan ringa eller skicka ett mail till oss om du har frågor.

Välj en byrå i Malmö efter förtroende och känsla

Medlem i ett världsomspännande nätverk

För att göra ett bra jobb lokalt gäller det att tänka globalt och gränslöst.

På Crowe Tönnerviks är vi stolta medlemmar i det världs-omspännande nätverket Crowe. Ett globalt nätverk av lokala företag som tar tillvara på varandras expertis för att bli starkare på den egna marknaden. Ofta har andra kontor unika kunskaper inom en speciell bransch eller inom ett specifikt område, det gör att vi alltid kan erbjuda skräddarsydd lösning till våra kunder. Har du ärenden utomlands kan vi även här agera konsult och vägvisare. Målet är att ständigt effektivisera våra arbetsmetoder och alltid erbjuda våra kunder närvaro och stöd var de än befinner sig. Råkar du ha kontor på flera platser i Sverige kan vi erbjuda dig hjälp och stöd på varje ort, eftersom vårt nätverk sträcker sig över större delen av landet. Efter mer än 15 år som nätverksbyrå har vi lärt oss att se och utnyttja alla fördelar med kontakter runt omkring i världen. Vi hoppas även att du kommer göra det. Vi finns tillgängliga för dig, vem du än är och var du än befinner dig.